Uniline d.o.o. Euroomnia d.o.o., Senex d.o.o. - Joso Gasperov - Drazen Solic

Tvrtka Euroomnia Rent a Car iz Zagreba. Direktor tvrtke je Dražen Šolić, bivši direktor nissana i inih poduzeća iz kojih je istjeran. Tvrtku je otvorio sa koncesionarom Renaulta za Dalmaciju Josom Gašperovim ( Joso Gašperov ) i Josinom kćerkom. Sve bi to bilo lijepo i krasno da nije se još upetljao i National Car Rental sa drugim lopovima e.g. Franom i Dujom Barać...ali ni to nije sve. Da li ste znali da u rent a car svijetu postoji tvrtka Uniline?

18.6.05

Preustroj ili organizacija ili zajebancija

Da, osvrt je vrlo bitan, nakon tri mjeseca vladavine Šolićoomanije d.o.o. umjesto Jadran plus d.o.o. pa je potrebno napraviti hijerarhijsku ljestvicu. Moramo se svi potruditi da budemo što uspješniji jer upravo je sve na nama da pokažemo našim gostima da moto naše firme gaji istinu "You rent a lot more than a car". Stoga, potrebno da je da moram naglasiti da ako telefon glasi na Adr... Plus d.o.o. u vašoj poslovnici, da se na taj telefon ne javljate. U nas više nema da "neki nisu da misle". Ovdje u našoj tvrtki Euroomnia d.o.o. SVI MISLE i to penisom. Kolegice iz računovodstva još ne misle, ali misliti će jer ćemo im ugraditi penis.
Moram Vas upoznat sa kolegom Šaravanjom. Sposoban, brzo ući. Kad već pitate, Joso Gašperov je dobro, a mami je rođendan za 10 dana.
Zapamtite me dragi moji zaposlenici, aktivirajte svoje genitalije i počnite svi mislit. Tada smo najjaći i jedino tako možemo izgurati 01. Augusta i taj zahtjev za pokretanje stečajnog postupka.

Ako tko ovo nije vidio javite mu da i on vidi. Zapamtite da je ovo za internu upotrebu. Neprijatelj nikad ne spava.

Vaš i naš, Dražen

Srdačno Vaš direktor

4 komentara:

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica