Uniline d.o.o. Euroomnia d.o.o., Senex d.o.o. - Joso Gasperov - Drazen Solic

Tvrtka Euroomnia Rent a Car iz Zagreba. Direktor tvrtke je Dražen Šolić, bivši direktor nissana i inih poduzeća iz kojih je istjeran. Tvrtku je otvorio sa koncesionarom Renaulta za Dalmaciju Josom Gašperovim ( Joso Gašperov ) i Josinom kćerkom. Sve bi to bilo lijepo i krasno da nije se još upetljao i National Car Rental sa drugim lopovima e.g. Franom i Dujom Barać...ali ni to nije sve. Da li ste znali da u rent a car svijetu postoji tvrtka Uniline?

13.6.05

Njemacka

Bio sam u Njemačkoj. Tui je rekao da smo izvan konkurencije i da nas neće birati za Volan jer će nam ga direktno dodjeliti odmah. Neće to biti Zlatni volan nego zlatna noga.
Došli su auti. Aerodrom Krk jedva ćeka da počne izbacivati nove Opele starim gostima AutoEurope Israela. Oni ne rade štete tako da će Opeli ostati ustrajni u novini.

Robi svoj posao radi vrlo ažurno i kvalitetno. On, kao sales & Marketing manager radi svoj posao više nego zadovoljavajuće. On je zadužen više za Marketing odnosno reklame ili množina reklamacije. Svi ćemo ove zime biti zaduženi za promoviranje naše firme, kroz reklamaciju. To je moj izum. Radimo sranja, više ćemo biti poznati.

Ode nam jedan čovjek iz firme. Vodice će svakako izgubiti dodatno na kvaliteti.
Još 17 dana do rođendana mame Ksenije. Bit će torta - vočna.

Idem spavati. Nedjelja je bila pa sam se umorio razmišljajući kako da svojim zaposlenicima u ponedjeljak zagorčam život.... vidjeti ćete.

Vaš neumorni.

Jean Drazen

2 komentara:

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica