Uniline d.o.o. Euroomnia d.o.o., Senex d.o.o. - Joso Gasperov - Drazen Solic

Tvrtka Euroomnia Rent a Car iz Zagreba. Direktor tvrtke je Dražen Šolić, bivši direktor nissana i inih poduzeća iz kojih je istjeran. Tvrtku je otvorio sa koncesionarom Renaulta za Dalmaciju Josom Gašperovim ( Joso Gašperov ) i Josinom kćerkom. Sve bi to bilo lijepo i krasno da nije se još upetljao i National Car Rental sa drugim lopovima e.g. Franom i Dujom Barać...ali ni to nije sve. Da li ste znali da u rent a car svijetu postoji tvrtka Uniline?

29.6.05

Happy birthday to You, Happy Birthday to you...



Danas nam je divan dan, divan dan, našoj Kseniji Rođendan. Koliko sreće toliko suza Euroomnija Vam doživjela kratak vijek. Koliko sreće toliko suza, Euroomnia vam doživila kratak vijek.

Poštovani partneri (malo vas je ali ste jaki), Postovani hrabri zaposlenici Euroomnie i A.K. Gasperov kao i ostalih pod poduzeća. Našoj kraljici Kseniji gašperovskij II. princezi od karburatora je danas Rođendan. Rodila se 30.06.1963 i danas slavi 42 godine. Kralj Joso je organizirao poseban doček kraljice u ulici Kneza Držislava (ovom prigodom obavještavamo split da će ta ulica biti zatvorena za vozila) sa šibenskim orkestrom pod vodstvom dirigenta Slobodana Tomljenovića i scenske izvođaćice Mery Vele. Ksenija je zvonka radost, radujemo se vašem dolasku. Nadalje, obid će se organizirati u krugu najširih prijatelja dakle Šolić (ja), Tata Joso, Mama josefine, Davor i...i... nitko više. Dok mi u kužini budemo ili van kuće u Šibenik će Bobo, Mery, Braco će pivat pisme.
Mami sam kupio VerSace torbicu i kandi mašinu da može prati ... koga ili što?
Nadalje želim nad svima vama apelirati i narediti vam da sa europcar.hr svih mailova pošaljete čestitku mami kseniji sa attn. KSENIJA na joso.gasperov.gasperov@dealer.renault.hr uh pardon krivi, ovaj je pravi joso.gasperov.gasperov@dealer.opel.hr

Idem sad se pakirat i pomalo u Šibenik.

Vaš Dražen Vražek Šolić

14 komentara:

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica