Uniline d.o.o. Euroomnia d.o.o., Senex d.o.o. - Joso Gasperov - Drazen Solic

Tvrtka Euroomnia Rent a Car iz Zagreba. Direktor tvrtke je Dražen Šolić, bivši direktor nissana i inih poduzeća iz kojih je istjeran. Tvrtku je otvorio sa koncesionarom Renaulta za Dalmaciju Josom Gašperovim ( Joso Gašperov ) i Josinom kćerkom. Sve bi to bilo lijepo i krasno da nije se još upetljao i National Car Rental sa drugim lopovima e.g. Franom i Dujom Barać...ali ni to nije sve. Da li ste znali da u rent a car svijetu postoji tvrtka Uniline?

26.6.05

Euroomnia posebno nagrađuje

Poštovani kolege,

U daljnjem nastojanju poboljšanja out-resort prodaje, u prilogu dostavljam novu posebnu akciju za I i J grupu vozila (oni koji se najviše konzumiraju), postojeća akcija za O grupu se produžuje do 07. 07., a novost je posebna ponuda za 77-dnevni najam vozila. Molim Vas da akciju shvatite ozbiljno iako to nije i što prije podijelite materijal svim kantama za smeće vaše gradske komunalne uprave na području vašega grada ili sela.

Nadam se da će se prvi rezultati vidjeti uskoro,

Pozdrav,

Robert Šaljivđija
Sales and Marketing Manager
Euroomnia d.o.o
Šolićcar Hrvatska
mob.: +385-91/4303-016
tel.: +385-1/4836-044
fax.: +385-1/4836-048
mail: rsaravanja@europcar.hr

32 komentara:

  • Od ponedjeljak, lipnja 27, 2005 8:50:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    To sa tim akcijama koje su nam vrli skrbnici poslali, nije nista drugo doli jedna obicna, ogromna i skupa SPRDACINA!
    Pa taj Guru i njegov Robi niti ne znaju sta nude i ko bi to trebao koristiti, ili to ne znamo mi sami.
    Mozda bi nas trebali malo uputiti sto nudimo i kome je namjenjeno, iliti koji su ciljevi...?

     
  • Od ponedjeljak, lipnja 27, 2005 9:27:00 AM , Blogger Euroomnia Europcar kaže...

    Pa Robi je radio u Hotelu kao sales manager. Šoljić smatra da je to referenca vrijedna spomena. Dovodimo hotelijere i vrle managere koji su istjerani iz svojih poduzeća da bi ih zaposlili na čelna mjesta tvrtke Euroomnia. Jad & Čemer anyway.

     
  • Od ponedjeljak, lipnja 27, 2005 12:55:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    To sa ljudima iz hotelske struke čak nije uvijek ni loše. Pa zar to nije onaj koji je dečkima u Dubrovniku rekao da on goste iz overbookinga šalje u drugi hotel? Vidiš da čovjek zna bit problema i da reagira baš kako se to od njega na tom radnom mjestu i očekuje: Pošalji goste u drugu firmu i uzmi proviziju!

     
  • Od ponedjeljak, lipnja 27, 2005 4:29:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Pa takva budala zaposlenicima svakako i odgovara. Dok je bio lik na čelu firme nitko nije ni promišljao W.I. slati drugima, a niti overbooking prevladavati davanjem drugim RAC kućama za proviziju. Kome da se sada trudimo?

     
  • Od srijeda, lipnja 29, 2005 4:46:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Tko je uzimao after hours u svoj dzep?

     
  • Od srijeda, lipnja 29, 2005 7:18:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    E Koko moja pa di si ti gubila svoje dane, pa jesi li ti uopće radila u AP? Zagreb je cilo vrime sve after hourse skuplja u svoj takujin dok ih jews nisu odali. Pa zato ih Bobek i ne voli! Čuja san da ih je barba zbog toga počeja tirat ća, a čuja san i da je onog Tibora par puta opomenija i da je on uz Bobekovo odobravanje nastavija. A kažu i da je barba popizdija kad je Milan počeja naplaćivat gorivo u svoj takujin. Da je reka Bobeku da ga potira, a da mu je ovaj reka da neka. Na kraju da mu je barba i oprostija.

     
  • Od srijeda, lipnja 29, 2005 7:50:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Pa kaj biste vi hteli, sada nam bar niko i ne prigovara a i kako bi kada nas niko i ne gleda. Svi su se pozabavili kako buju parkinge ispraznili, a mi kaj god.

     
  • Od srijeda, lipnja 29, 2005 8:55:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    To si dobro rekao. dok macke nama miševi kolo vode. Ko da ovi znaju što se događalo u AP. Zagrebčani su izmaknuli kontroli zadnjih mjeseci AP. Ali nemojmo puno o njima, ajmo sada o sadašnjim liderima Euroomnije.

     
  • Od srijeda, lipnja 29, 2005 11:16:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Ma nema se o njima baš puno za reć. Oni sami svojim postupcima dovoljno govore o sebi. Šoljić je nagovoril tatu da mu pruži priliku, a on je tati obećao da će mu on zauzvrat napraviti čudo. E baš to i čini svo ovo vreme od kada su nasilno počeli preuzimat firmu. Čudo je da još uvijek funkcioniramo, pa makar i ovako. Čudo je da nam gosti još uvijek dolaze preuzeti kola, i nakon tolikih reklamacija koje nam svakodnevno dolaze. Eto to ti je čudo, kaj ti očekuješ veće čudo.

     
  • Od četvrtak, lipnja 30, 2005 1:49:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Gdi su Dubrovcani? Nema ih nigdi. Cul sam da su jeli sa Guruom. Njih nitko ne napada, kao nasega Renata.
    Dubrovcani su tam gde se jade....

     
  • Od četvrtak, lipnja 30, 2005 8:47:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Ljigo moj eno ti lipo Bobe doli kod njih pa su kako inače to i triba bit, lipo otišli štogod izist. Poslalo Bobu u kontrolu, ka oni dolje nešto mute, a ovi u Zagrebu su super. Ionako nemaju šta radit sa 50 rente i 50 isprid na parkingu.

     
  • Od četvrtak, lipnja 30, 2005 11:44:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Miho i Jovicic jedu sa Slobodanom?! Pih. Nebi se to nadao od Mihe.

     
  • Od subota, srpnja 02, 2005 2:48:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Miho i Jovičič, dubrovčani Jablanovi miljenici.
    Miho je za Jablanove vladavine imao godišni odmor po ljeti kad je naj više posla bilo. A sve radi Renata. Miho se dirnuo u Jablanovoga Svevišnjega Renata kojemu je bio čak KUM.

    Najnovije stanje: Najam- 197 slobodan: 298, u transferu. 30, izgubljeno 15 Uhupno: 535 + Laguna u kontroli

     
  • Od subota, srpnja 02, 2005 8:48:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Najnovija informacija. Jablan ide u Croatia Airlines podružnica Split za direktora i voditelja cjelokupnog poslovanja splitskog područja skupa sa Zadrom. Pazite, informacija je vrlo pouzdana.

     
  • Od nedjelja, srpnja 03, 2005 9:23:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    Koliko ih god bilo u najmu, ja se ipak imam osječaj da smo prošle godine imali duplo veći najam? Odbili smo židove i amerikance, ali mi se isto čini da smo i veču cjenu imali prošle godine? Ima li ko da me demantira?

     
  • Od ponedjeljak, srpnja 04, 2005 9:25:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    Barba u Croatia Airlinesu. Odlicno, sad cemo se voziti po povoljnijim cijenama. A Guru i Mehanicar- bez naplate odobrio Barba, ne perac Barba nego nas Barba, trn u oku Tati, Mami, Guruu i nasem Bobi vrlom referentu, oprostite kontroloru, ajme opet oprostite AREA MANAGER-u, odn. Guruovom zamjeniku..................

     
  • Od ponedjeljak, srpnja 04, 2005 10:28:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    a ja sam dobio informaciju da Barba ide na mjesto glavnog direktora Budgeta. Vlasnik je izrazio želju da Budget napokon preuzme sposobna osoba. Ako mi ne vjerujete pogledajte globus prije 3 tjedna gdje se spominje da dovodi gosp. Pešića, dugogodišnjeg biznismena iz Makarske. Dakle ovo Vam je sigurno garant.

     
  • Od ponedjeljak, srpnja 04, 2005 1:53:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    A ja sam čuo da bi ga National rado vidio u svojim redovima i da dosta razgovaraju o tom transferu, načinu i uvjetima!?

     
  • Od ponedjeljak, srpnja 04, 2005 2:15:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Meni su dečki iz Makarske kazali da su pred par dana ručali zajedno i razgovarali, po svemu sudeći o poslu, naš Barba i Krivak iz Hertza? Kako su mi rekli ovi iz Hertza je njega zvao.

     
  • Od ponedjeljak, srpnja 04, 2005 8:47:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Gornja informacija je točna u svezi sa barbom. On ide za direktora operativnog sektora Croatia Airlines Split, a ponudu od Budgeta je odbio.

     
  • Od srijeda, srpnja 06, 2005 10:29:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    Ma koliko mi god govorili o Jablanu i ovo i ono istina je da je taj čovjek izgradio nevjerovatno veliki posao bez prebijene pare, samo sa vizijom u nešto. Činjenice su da su njegovi zaposlenici bili tretirani ( šta je nevjerovatno za sadašnje doba ) kao prava ljudska bića ili sam ipak možda malo objektivan (ovi koji se nisu tako osječali - njihov problem). Čuo sam da će Šoljić odvest u Liku cijelu novu firmu na tim bilding (malo rafting malo paintball). Ma ne šalu na stranu, Jablan je imao osjećaj za čovjeka (gdje ga treba zaustavit a gdje pogurat) i teško će više bit izgradit taj duh koji je vladao onda. Ne bi bilo loše i da taj vaš novi direktor počne radit na uzdizanju sebe u tom pogledu , jer ipak za napravit pravi posao treba bit malo psiholog i dobro znati sa ljudima. Vi šta radite predložite direktoru to ,pa možda sve ovo skupa krene. Završit ČU sa parolom "DOLE DIREKTORI I ŠEFIĆI ŽIVILI LJUDI"!!!!!

     
  • Od srijeda, srpnja 06, 2005 11:14:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    to što predlažeš je neizvedivo, kao
    prvo međuljudski odnosi nisu na razini Adia+. Ovdje vlada borba za opstankom odnosno da bi se preživilo, opstalo i zadovoljio svoj vlastiti interes sjebat i zgaziti bližnjeg svog i kolegu.
    Živi primjeri su odnosi Tomo i makarani(bivši),Ramiz i Renato,Amir i Jajo,Bobo i svi ostali, Boris je naj jači primjer čovjek pristaje na sve (sitna duša)
    Probajte se svi prisjetiti sastanka u Makarskoj kada je tata Joso izjavio da on nije vlasnik Adria+. Prisjetite se komentara svih prisutnih i najgrlatijih.
    Onda su grizli kao lavovi,a danas
    su kao mačići umiljati,dobri i poslušni, ali nisu to ni mačići to su ljute guje koje grizu i ujedaju.
    Nije im lako svako veče kada legnu u svoj topli krevet moraju leć sa svojom savješću.

     
  • Od srijeda, srpnja 06, 2005 11:46:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    Što će drugo raditi kada imaju vremena. Prije nisu imali vremena pa nisu mogli ni baviti se tako glupim stvarima. Imali su istu čud i za vrijeme Adria+ i Euroomnije. Što je Prosen napravio?!

     
  • Od srijeda, srpnja 06, 2005 2:25:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Voli vlast i slast......" da mi je biti morski pas... ajme ne....voditelj posl, ajme ne REGIJE........

     
  • Od četvrtak, srpnja 07, 2005 6:38:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Nisam baš siguran oko toga šta govoriš o nekim ljudima, znaš ipak im se svašta i izdogađalo. Evo ako će mo zapravo prava istina tek sada polako dolazi na vidjelo. Ali ipak jebiga ljudi moraju živit od kakve takve plaće. Nemaju svi nekog izbora a ni godina za mjenjanje posla. Ali istina je da fali duha, JEBIGA.

     
  • Od petak, srpnja 08, 2005 10:15:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    ljudi moraju živit
    ljudi moraju biti dobri
    ljudi moraju primiti plaće
    ljudi moraju biti ljudi
    ljudi moraju živit...

     
  • Od petak, srpnja 08, 2005 11:11:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    Uzviknuše ZAGORAC, drugi uzviknuše AMEN

     
  • Od petak, srpnja 08, 2005 3:38:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    D-N-R molim te objasni mi sto znaci ova kratica tvoga imena....

     
  • Od utorak, srpnja 12, 2005 1:52:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    drive neutral reverse

     
  • Od utorak, srpnja 12, 2005 2:17:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Pravi si D-N-R , tako nam je i bilo.
    Jasi proba kad iz R bez N u D?

     
  • Od utorak, srpnja 12, 2005 5:19:00 PM , Blogger Euroomnia Europcar kaže...

    to je lijepa kombinacija

     
  • Od petak, srpnja 15, 2005 8:57:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    svi smo mi ljudi vozili vozili pa šaltali u ler pa lagano u rikverc.
    Dobro došli u svijet

     

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica