Uniline d.o.o. Euroomnia d.o.o., Senex d.o.o. - Joso Gasperov - Drazen Solic

Tvrtka Euroomnia Rent a Car iz Zagreba. Direktor tvrtke je Dražen Šolić, bivši direktor nissana i inih poduzeća iz kojih je istjeran. Tvrtku je otvorio sa koncesionarom Renaulta za Dalmaciju Josom Gašperovim ( Joso Gašperov ) i Josinom kćerkom. Sve bi to bilo lijepo i krasno da nije se još upetljao i National Car Rental sa drugim lopovima e.g. Franom i Dujom Barać...ali ni to nije sve. Da li ste znali da u rent a car svijetu postoji tvrtka Uniline?

26.10.05

Bobova gripa

Pored onog normalnog (Šabiću suncokrete
) u Hrvatskoj nas je zadesila ni više ni manje nego Bobova gripa. Bobo i životinje poput njega (po kvocijentu inteligencije) su jednostavno dobile gripu. Prema izjavi mnogobrojnih stručnjaka "on a car hire" polju do toga dolazi kada na poziciju neke naizgled jake rent a car agencije dođe za zone managera glupan poput Slobodana Bobe Tomljenovića, osobe koja svojim obrazovanjem, ponašanjem, stavovima ne zaslužuje raditi ni u wc kao sanitarno osoblje - vjerujem da su tamo mnogo obrazovaniji od njega. Dakle da nastavim, u sprezi Bobe i Šoljića, Ramiza Džekića i Brace Šarića dolazimo do masovnog uništenja. Nisu amerikanci krivi, kriva je Euroomnia. Ipak bog gleda i pamti. Ovi su prevršili svaku mjeru (Joso & Mery - vas nisam zaboravio, ali duga je zima). Dakle jedan takav Zone manager koji je nakon 2 ljudi bog i batina u firmi, ne zna sastaviti ni banalni dopis zaposlenicima ispod sebe.

Isto tako, zamoljavaju se djelatnici da pravo na korištenje g.o. najave minimalno 30 dana po početku korištenja g.o., ili, samo u iznimnim okolnostima (odobrava direktor), najkasnije 15 dana po početku korištenja istog.

Eto, bio sam u Rijeci i Dubrovniku te zaključujem tko će slijedećih 20 godina upravljati regijama Istre i Dubrovniku. Nadamo se da Dubrovnik, nakon izabranog novog Šefa regije neće imati probleme u Dubrovniku kao što je imao 2005.
Međutim, ne mogu imati ista vjerovanja za Istru kod Ramiza Džekića. Taj mladić nije mogao ni Rijeku AP voditi, a misli da će moći voditi cijelu istarsku mahalu. Neka mu je sretno.
Dakle, ako smatrate da će te dobiti Bobovu gripu ili ako vam se bobo napio krvi, onda predvidite nkada vam je predviđena inkubacija tako da možete najaviti godišnji odmor - kako se ne bi dogodilo da umrete na radnome mjestu (nije po standardima ECI-a).
Želim Vam svima, kaj manje moguće kontakta sa našim Zone managerom.

Vaš,
Dražen Šolić, bivši direktor nissana i inih poduzeća

37 komentara:

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica