Uniline d.o.o. Euroomnia d.o.o., Senex d.o.o. - Joso Gasperov - Drazen Solic

Tvrtka Euroomnia Rent a Car iz Zagreba. Direktor tvrtke je Dražen Šolić, bivši direktor nissana i inih poduzeća iz kojih je istjeran. Tvrtku je otvorio sa koncesionarom Renaulta za Dalmaciju Josom Gašperovim ( Joso Gašperov ) i Josinom kćerkom. Sve bi to bilo lijepo i krasno da nije se još upetljao i National Car Rental sa drugim lopovima e.g. Franom i Dujom Barać...ali ni to nije sve. Da li ste znali da u rent a car svijetu postoji tvrtka Uniline?

5.12.05

Euroomnia d.o.o. - tvrtka za kanaliziranje i operativu, u stečaju


Dragi moji ljudi, dragi suncokreti; Milane, Braco Š., Ramize Čekiću, Petre Mendeshu, Tomo Jastrebe, Mery ZaVjera Slobodane Tomljenoviću, Zdravko Prgometu..pozdrav!

Najprije se ispričavam kaj sam danas malo požurio sa novim tekstom, ali jednostavno ne stigne se kasnije, pa da ne bih iznevjerio moje drage čitatelje odlučio sam napisati par stvari prije nego kaj odem. Za Tenisku reprezentaciju sam kupio novo vozilo Audi A6 quattro TRIPTRONIK znajući da će pobjediti u slovačkoj na BoboKupu, čudno ime za teniski turnir kao da se psi natjecaju.
Euroomnia tvrtka je ponosna kaj ima ovako nadarene tenis reprezentativce koji u svakom trenutku znaju iznenaditi. Iznenadili su sve nesuncokrete svojim djelima, pa i sami znate da je Milan Šabić sve rezervacije A+ ukrao i poslao ih Slobodanu Tomljenoviću koji ih je dalje kanalizirao po filijalama. Dakle sada znate zašto ono Šabiću suncokrete. Suncokret je zato što je počinio kazneno djelo otkrivanja službenih podataka i tako ugrozio egzistenciju za zaposlenike A+. Braco Š. nije čak ni vrijedan pisanja ikakvog komentara osim kaj je, ukoliko su kolege zainteresirane i imaju takvo opredjeljenje, slobodan. Znate čak i da je Joso Gašperov odnosno njegove kćeri Josipa i Ivana u 70% odnosno 50% vlasništvu nad A+ i Euroomniom. Znate da u tim njihovim sumljivim igrama gubi znate tko? Svi mi. Tata Joso je našao slamku spasa u meni Draženu Šoliću, osobu koja je istjerana iz toliko poduzeća da je potrebno napraviti imenik i složiti ih po abecednom redu kako bi se snašli. Ali ne, ipak je došao sa preporukom. Preporuka da Joso primi Šolića u kraljevstvo nebesko je došla od "dolartriftsabrozinog" direktora i vlasnika Renata Miočića, dugogodišnjeg Josinog prijatelja.
Međutim nastranu ja, mene znate ali bitno je ponovno istaknuti Milana Šabića koji je ukrao rezervacije u jednoj i poslao ih drugoj firmi. Na Tajlandu bi za to dobio zatvor od 23 godine, a ovdje će dobiti Šolića. To Vam je isto kao da ja sada radim npr. u AVIS - u i pokupim sve rezervacije i pošaljem ih Budget -u. Onda bi to bilo sumljivo, ali pošto se radi o istom poglavici i dvijema sestrama onda se nitko ne obazire.

I na kraju, kaj više reći osim da našem bobu pošaljem jednu izreku u kojoj će se on prepoznat.

Srdačan vam pozdrav svima i sjetite se samo da je Milan Šabić ukrao te rezervacije.

Dražen Šolić
istjeran iz Renault Nissan Hrvatske d.o.o.


Onaj tko može, taj i čini.
Onaj tko ne može, taj podučava.
Onaj tko ne može ni raditi niti poučavati, on postaje savjetnik.
Onaj tko ne može ništa od svega toga, postaje ravnatelj
(Bobo ovo nije konfucije već
George Bernard Shaw)

14 komentara:

  • Od ponedjeljak, prosinca 05, 2005 11:40:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Nisam zna da su vako lipi ovi naši teniseri Milan-Suncokret i Braco Š.-Suncokreten P.R. Gdi je Bobek? Kanalizira li po Zagrebu, sprema li nam napokon dovoljno posla za Zagreb da može hraniti cilu lipu našu Euroomniju?

     
  • Od utorak, prosinca 06, 2005 10:47:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    sto je bloggeru jesi to nasao tutorial za fotomontazu ili si nasao nekog graficara da ti obradi ancica i ljubicica sa nasim dobrim kolegama?

     
  • Od utorak, prosinca 06, 2005 1:23:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Nemam ništa sa Eurocarom već osobno poznam G.Gašperova. Pokvaren čovjek do maksimuma i ne drži do svojih obecanja. Ovakvi web sitovi su jako efektivni u razotkrivanju onih koji svijesno uništavaju tuđe živote kako bi došli do koristi. Tog direktora novig ne poznam, a o vašem bivšem direktoru mogu reći sve najbolje.

     
  • Od utorak, prosinca 06, 2005 3:48:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Vidite li suncokreti šta čovik kaže? Jako je puno ovakih, a gdje su vaši ljudi? Hoće li ikad itko kazat nešto pozitivno o Šoljiću ili Gašperovu??????

     
  • Od srijeda, prosinca 07, 2005 10:12:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    Dobar dan,ja sam Peder Mendeš!

     
  • Od srijeda, prosinca 07, 2005 5:06:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Jeli ljudi recite vi meni nešta: Kad je uprava zabranila korištenje službenih automobila jesu li napisali da to ne vridi za Suncokrete ili vridi za svih? Po Zagrebu u utorak tri vozila, sve zaposlenici: Terrano, Peugeot 206 i zračna luka Peugeot 307 stwagon. U Makarskoj Peugeot 206 STWagon isprid Bracine kuće. Jeli istina da gay people like red colour?

     
  • Od četvrtak, prosinca 08, 2005 2:29:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    Suncokreti mogu voziti, a da si suncokret ili ne moraš vidjeti u ugovoru o radu pod klasa npr. referent rent a cara - sucokret. U tom slučaju dobiješ vozilo, ali tu titulu moraš zaslužiti...donijeti par rezervacija..

     
  • Od četvrtak, prosinca 08, 2005 9:39:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Ja sam dobio informaciju da je sastanak u zagrebu

     
  • Od petak, prosinca 09, 2005 12:31:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    Sastanak u Zagrebu? Kad? Što će govoriti? Tko će govoriti?

    Bobo će iznijet onih svojih 7 pitanja, pa će malo govoriti o kanaliziranju, pa će onda naš Bobek reći kako je JP uzeo par miliončeka, te kako je izkanalizirao puste kuće po otocima, jahte itd. Na kraju će reči kako ima dovoljno novaca za troškove i plaće i kako će sve biti OK samo da se još trebaju posložiti neke kockice. To će biti veliki govor, pripremite papir Tvrdi i meki. Tvrdi da zapišete što sere, a meki da obrišete guzicu poslije proljeva.

     
  • Od subota, prosinca 10, 2005 11:27:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Kako vas nije sramota srat ovoliko protiv Bobe? Čovik je stari lisac, ima jake veze i hrani vas cilu Hrvatsku, jer nemate ništa u najmu. Što mislite odakle vam pare za plaće?

     
  • Od nedjelja, prosinca 11, 2005 12:56:00 AM , Anonymous Anonimno kaže...

    Aha, svakako da dolazeiz zagreba, nema problema.

     
  • Od ponedjeljak, prosinca 12, 2005 2:12:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Gdje su Bobini poslovnjaci? Jesu li Audiji u najmu? Koliko košta AUDI A4 TRIPTRONIC dnevno? Koliko ima TRIPTRONICA u floti?

     
  • Od ponedjeljak, prosinca 19, 2005 12:35:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    Just to let you know that Mr. Šabić is a sunflower.

     
  • Od utorak, prosinca 20, 2005 5:10:00 PM , Anonymous Anonimno kaže...

    e ne ti si

     

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica