Uniline d.o.o. Euroomnia d.o.o., Senex d.o.o. - Joso Gasperov - Drazen Solic

Tvrtka Euroomnia Rent a Car iz Zagreba. Direktor tvrtke je Dražen Šolić, bivši direktor nissana i inih poduzeća iz kojih je istjeran. Tvrtku je otvorio sa koncesionarom Renaulta za Dalmaciju Josom Gašperovim ( Joso Gašperov ) i Josinom kćerkom. Sve bi to bilo lijepo i krasno da nije se još upetljao i National Car Rental sa drugim lopovima e.g. Franom i Dujom Barać...ali ni to nije sve. Da li ste znali da u rent a car svijetu postoji tvrtka Uniline?

25.3.06

Bellum omnium in omnes


Dragi moji bloggeri i oni protiv kojih je sve ovo stvoreno!

Svoj članak sam najavio za 01. travnja. S obzirom da mi samo 1. travnja lažemo, a ostatak dana u godini ostavljamo Josi i Draženu, odlucio sam, svoj zadnji članak napisati danas 25. ožujka 2006. godine. Prvenstveno ono što mi je drago, a to je da ovaj blog nije završio prisilno. To znaći da je krajnje legalno radio cijelo ovo vrijeme. Nadam se da je pomogao prezentirati Gosp. Josa Gašperova (Joso Gašperov) i Gosp. Dražena Šolića (Dražen Šolić) u najboljem svijetlu, svojim partnerima, bivšim partnerima kao i ostalima.
Blog je sa svojim radom započeo 25.03.2005. godine u 08:35 minuta. Prvi tekstovi su se pojavili na domaćoj stranici blog.hr-a, no, Dražen Šolić je svojim urgiranjem ugasio navedenu stranicu. Uredništvo eurooomnia stranica to nije pokolebalo, pa smo svoj spas našli na stranom serveru.
Na ovom blogu u godini dana objavljeno je 73 članka i postano je 3650 komentara. Kampanja reklamiranja ove stranice trajala je svih 12 mjeseci, pa je tako ova web stranica odaslana na 195 e-mail adresa u svijetu i kod nas. Službena mail adresa euroomnia@yahoo.com primila je 76 mail dopisa od auto kuća i zaposlenika sa potporom radu bloga i kritikama na račun iste. Ovim putem zahvaljujem svima koji su pomogli realiziranju članaka. Prije svega zahvaljujem euroomniji koja je svojim glupim potezima iz dana u dan pravila nove teme, ali isto tako zahvaljujem i zaposlenicima koji su konstantno slali nove informacije. Prema statistikama na našim stranicama je dnevno obitavalo oko 60 usera, a samim time to je potvrda da je ovaj blog opravdao postojanje.
Kao što sam i naveo u samom početku pokušali smo i jednim dijelom smo uspjeli u iznošenju istine na vidjelo, ukazali smo na kriminalne radnje Jose Gašperova, Dražena Šolića, Željka Rupića.
Ako se samo 1 novinar "slučajno" pojavi na ovim stranicama, imati će materijala za sastaviti novinski članak, a i ovaj blog će tada 100% opravdati postojanje.
Vrijeme je dragi bloggeri da zaboravimo ljude koji su trovali nas zaposlenike i koji su otrovali i uništili ono što ste zadnjih godina stvarali. Nije otrovano slučajno. Godinama se unaprijed planirano ulazilo u sve pore Adrie+ da bi se krajnjim namoralnim aktom preuzelo sve što je valjalo.
Sada je potrebno okrenuti se novim ciljevima i pravdu zadovoljavati drugim instrumentima. Pustiti da ratuju sami sa sobom biti će pravi put ka zadovoljenju pravde. Kada se Milan vrati u Makarsku za stalno, a Šolić svoj posao potraži drugdje. To će biti pravda. Joso. Želim mu da mu se dogodi sve ono što je drugima napravio dobro i loše.

Još jednom se zahvaljujem na potpori svih vas i nadam se da je bolje sutra pred nama.

Voli vas sve vaš,

Autor bloga

850 komentara:

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica